Wereldleiders plannen nieuwe lock-downs om “The World Debt Reset Program” te introduceren, dat universeel basisinkomen en vaccinatievereisten omvat

Afbeelding: Wereldleiders plannen nieuwe lock-downs om "The World Debt Reset Program" te introduceren, dat universeel basisinkomen en vaccinatievereisten omvat

Wereldleiders bereiden zich voor op een tweede en derde golf van covid-19-zaken en verfijnen hun lock -downstrategieën die eind 2020 en in 2021 zullen worden geïmplementeerd . Hun planning omvat de ontwikkeling van een nieuwe wereldeconomie, een economie die het medisch fascisme introduceert als een permanente manier van leven.

Een Canadese klokkenluider kwam naar voren met de plannen. De klokkenluider maakt deel uit van het Strategic Planning Committee van de Liberale Partij van Canada, dat onder leiding staat van het Canadese kabinet van de premier (PMO).

De historische lockdowns hebben massale armoede veroorzaakt en zullen de financiële en voedselzekerheid van mensen blijven verzwakken, waardoor ze kwetsbaarder worden en uiteindelijk wanhopiger worden om de nieuwe wereldeconomie en haar lichamelijke behoeften te accepteren.

De nieuwe wereldeconomie omvat een universeel basisinkomen en vaccinatievereisten

De nieuwe wereldeconomie omvat de introductie van een digitale valuta, een universeel basisinkomen, vaccinatievereisten voor reizen en ‘The World Debt Reset Program’. Een continue cyclus van lock-downs in 2021 zal uiteindelijk leiden tot een internationale economische ineenstorting. Overheden over de hele wereld zullen burgers een aantrekkelijke uitweg bieden door te beloven alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditcards, enz.)

In de VS is dit idee in 2020 al geïmplementeerd via het Paycheck Protection Program (PPP) – een programma met gegarandeerde leningen dat de schuld kwijtscheldt als de lener specifieke instructies volgt. Bij een dreigende economische ineenstorting zullen alle leningen worden vergeven als de burger ermee instemt om deel te nemen aan het “World Debt Reset Programme, gefinancierd door het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Om alle schulden kwijt te schelden, zullen burgers het eigendom van alle privé-eigendommen moeten opgeven, een universeel basisinkomen moeten aanvaarden en zich moeten inschrijven voor het covid-19 en covid-21 vaccinatieschema.

Naarmate de rollende lock-downs en economische sancties beginnen, zullen burgers al hun eerdere vrijheden worden toegestaan ​​om te reizen en te verzamelen in stadions en openbare locaties, zolang ze een identiteitsbewijs overleggen waaruit blijkt dat ze zijn ingeënt met alle verplichte covid-19- en covid-21-vaccinaties . In Canada worden in alle provincies en territoria detentiekampen geïnstalleerd om mensen te dwingen zich aan de nieuwe plannen te houden. De Canadese klokkenluider heeft onthuld dat dit vaccin-ID in Canada zal worden aangeduid als Canada’s HealthPass.

De klokkenluider waarschuwt dat wereldleiders in Australië, de VS, het VK, Canada en Nieuw-Zeeland zullen aandringen op een “volledige en totale secundaire vergrendeling die veel strikter is dan de beperkingen van de eerste en tweede voortschrijdende fase”. Deze nieuwe lock-downs zullen in november 2020 tot en met januari 2021 worden gepusht door covid-19-tests en het aantal gevallen te verhogen.

2020 lock-down tirannie is slechts het begin van een veel groter plan

De aanstaande sluitingsplannen zijn in overeenstemming met het “Great Reset” -plan dat is geschetst door het World Economic Forum en Event 201, beide gefinancierd en gepusht door de Bill and Melinda Gates Foundation, die streeft naar wereldwijde naleving van vaccin-experimenten en genetische modificatie van mensen. De Nationale COVID-19 Adviescommissie van de premier (opgericht in lockstep in maart 2020) adviseert en dringt nu aan bij de Canadese PMO en het Department of Prime Ministers and Cabinet in Canberra om deze totalitaire plannen uit te voeren.

De klokkenluider zei dat minstens dertig procent van de commissieleden fel gekant is tegen deze plannen, maar dat hun stemmen worden overstemd. Er is “heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande uitkomsten zal stoppen”, zei de klokkenluider.

Het kabinet van de premier van Canada heeft het plan opgesteld, inclusief een secundaire vergrendeling tegen december 2020, die beperkingen op voortschrijdende basis zal implementeren, te beginnen met grote stedelijke gebieden en naar buiten toe uit te breiden. De media zullen projecteren dat dagelijkse covid-19-gevallen de testcapaciteit overschrijden en moeten worden beteugeld met behulp van een volledige en totale secundaire vergrendeling die veel strikter is dan de eerste en tweede rolfase. Het werkloosheidsprogramma zal tegen het einde van het eerste kwartaal 2021 worden omgezet in een universeel basisinkomenprogramma.

Naarmate de vaccins worden uitgerold, zullen alle virale uitscheiding, mutaties en vaccinletsel worden toegeschreven aan een “derde golf”, waaronder een hoger sterftecijfer en een hoger infectiegraad. Iedereen die het niet eens is met de vaccins, wordt het recht ontnomen om vrij te reizen en wordt ofwel vastgehouden in de isolatiecentra of wordt gecontroleerd op huisarrest totdat ze ermee instemmen om eraan te voldoen.

Gedurende deze tijd zullen medische faciliteiten hun maximale capaciteit bereiken en zal de overheid de vergrendelingsbeperkingen versterken door een derde vergrendeling in te voeren tegen het tweede kwartaal van 2021. Grote voorraadtekorten, uitval van de supply chain en economische instabiliteit worden verwacht, aangezien alle individuen een universeel basisinkomenprogramma om honger, dakloosheid en burgerlijke onrust te beteugelen. Tegen het derde kwartaal wordt van de regeringen verwacht dat ze militair personeel inzetten in grote stedelijke gebieden en wegen om checkpoints te creëren. Deze tactieken zijn in 2020 al uitgetest. Iedereen die van deze systemen afhankelijk is, wordt gedwongen op het HealthPass- vaccinatieschema . Iedereen die het er niet mee eens is, wordt beschouwd als een “bedreiging voor de volksgezondheid” of “vijand van de staat”.

De klokkenluider zei dat andersdenkenden niet worden getolereerd. “In wezen werd ons verteld dat het onze plicht was om ervoor te zorgen dat we een plan bedachten om ervoor te zorgen dat dit nooit zou gebeuren. Er is ons verteld dat het in het belang van het individu was om deel te nemen. “

“Toen verschillende commissieleden meedogenloos aandrongen om een ​​antwoord te krijgen, werd ons verteld dat degenen die weigerden eerst voor onbepaalde tijd onder de vergrendelingsbeperkingen zouden leven. Degenen die weigeren “weigerden deel te nemen” aan het programma voor schuldkwijtschelding “zouden als een risico voor de openbare veiligheid worden beschouwd en zouden worden overgeplaatst naar isolatiefaciliteiten.”

“Eenmaal in die faciliteiten zouden ze twee opties krijgen: deelnemen aan het schuldverlichtingsprogramma en worden vrijgelaten, of voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit blijven volgens de classificatie van een ernstig risico voor de volksgezondheid en al hun bezittingen in beslag nemen.”

Bronnen zijn onder meer:

CairnsNews.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Bron:
https://www.naturalnews.com/2020-10-19-world-leaders-planning-world-debt-reset-program.html

3 Comments

  1. totale onzin, wereldleiders willen helemaal niet dat de mensen een basisinkomen krijgen, want dan worden ze veel te mondig. denk eens na!. en ga je informeren over basisinkomen. het basisinkomen is al tientallen jaren een idee dat alleen leeft bij de grassrootorganisaties en het zijn weldenkende burgers die hun vrije tijd en energie steken om het basisinkomen bekendheid te geven. De politiek komt telkens met afgeknepen en foutief geïnterpreteerde ideeen en misbruiken de term basisinkomen. Teken liever zelf een burgerinitiatief http://teken.basisinkomen.eu

    Like

  2. Dit is wel een heel vreemde complot theorie.
    Wereldleiders willen helemaal niet dat de mensen een basisinkomen krijgen, want dan worden ze veel te mondig.
    Denk eens na!. en ga je informeren over basisinkomen. Het basisinkomen is al tientallen jaren een idee dat alleen leeft bij de grassrootorganisaties en het zijn weldenkende burgers die hun vrije tijd en energie steken om het basisinkomen bekendheid te geven. De politiek komt telkens met afgeknepen en foutief geïnterpreteerde ideeen en misbruiken de term basisinkomen. Teken liever zelf een burgerinitiatief http://teken.basisinkomen.eu

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s